Rope Access Services

Rope Access wordt snel een van de meest moderne, veilige en kosteneffectieve benaderingen voor werken op hoogte en stelt bekwame technici in staat om beperkte gebieden te bereiken zonder dat er zware installaties of steigers nodig zijn.

Rig4All implementeert Rope Access oplossingen in de volgende sectoren:

Offshore Oil & Gas
Offshore Oil & Gas
Telecom
Telecom
Offshore Wind
Offshore Wind
Civil Engineering & Infrastructure
Civil Engineering & Infrastructure
Shipbuilding & Shiprepair
Shipbuilding & Shiprepair
Process Industry & Energy
Process Industry & Energy

Rope Access is een kostenefficiënt en veilig alternatief

Totaaloplossingen met 24 uurs service

Met behulp van technieken die zijn ontwikkeld voor klimmen, speleologie en abseilen, navigeren onze rope access-experts vakkundig hun weg door ongelooflijk hoge en complexe constructies, waaronder daken, schoorstenen, bruggen, torens, hoge gebouwen, achtbanen, luifels met trekkracht, ETFE-daken en meer. Met een echt multidisciplinair team zijn we uitgerust om alles aan te pakken, van inspectierapporten en onderzoeken tot systeeminstallaties, onderhoud en reiniging.

Het resultaat is een kant-en-klare ondersteuning voor werken op hoogte die efficiënt, veilig, milieuvriendelijk, betaalbaar en niet-storend is.

Neem contact met ons op om te zien welke toegevoegde waarde onze specialisatie op het gebied van Rope Access voor uw organisatie kan hebben.

Vraag een offerte aan

Andere diensten van Rig4All

Bent u benieuwd wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk onze andere rope access en rigging diensten. Of vraag gelijk een offerte aan.

Rope Access

Onze rope access-experts navigeren vakkundig hun weg door ongelooflijk hoge en complexe constructies

Rigging & Lifting

Een uitstekende oplossing voor de installatie van zowel kleine als grote objecten zoals topsides in de offshore industrie.

Rescue

Rig4All heeft een speciaal opgeleid reddingsteam dat voldoet aan de strenge EU-regelgeving en normen voor dit soort interventies.

Neem contact met ons op als u een vraag heeft of een offerte wilt ontvangen!