Rope Access Rigging & Lifting

Het verwijderen, installeren of verplaatsen van apparatuur in krappe ruimtes en moeilijk bereikbare plaatsen kan een complexe taak zijn. In veel gevallen is het gebruik van kranen of ander zwaar hijsmaterieel niet mogelijk. Rig4All biedt de oplossing.

Rig4All implementeert Rope Access Rigging & Lifting oplossingen in de volgende sectoren:

Offshore Oil & Gas
Offshore Oil & Gas
Telecom
Telecom
Offshore Wind
Offshore Wind
Civil Engineering & Infrastructure
Civil Engineering & Infrastructure
Shipbuilding & Shiprepair
Shipbuilding & Shiprepair
Process Industry & Energy
Process Industry & Energy

Projectefficiëntie naar een hoger niveau tillen

Totaaloplossingen met 24 uurs service

Het verwijderen, installeren of verplaatsen van apparatuur in krappe ruimtes en moeilijk bereikbare plaatsen kan een complexe taak zijn. In veel gevallen is het gebruik van kranen of ander zwaar hijsmaterieel niet mogelijk. Rig4All heeft gespecialiseerde kennis en ervaring in het verplaatsen en positioneren van zware lasten door middel van een combinatie van Rope Access en rigging & lifting. Deze combinatie helpt zowel de projectkosten als de uitvaltijd van de installatie te minimaliseren.

Rope Access rigging & lifting is een uitstekende oplossing voor de installatie van zowel kleine als grote objecten zoals topsides in de offshore industrie. Wanneer er geen infrastructuur aanwezig is, kunnen wij de benodigde ankerpunten installeren, testen en certificeren. Na oplevering van het project verwijderen we deze tijdelijke voorzieningen.

Ons Rope Access rigging & lifting Team biedt de volgende diensten:

Rescue Stand-by
Manhole Watch
Brandwacht
Beperking op de werkplek
Valbeveiliging (incl. keuring & certificering)
Vraag een offerte aan

Andere diensten van Rig4All

Bent u benieuwd wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk onze andere rope access en rigging diensten. Of vraag gelijk een offerte aan.

Rope Access

Onze rope access-experts navigeren vakkundig hun weg door ongelooflijk hoge en complexe constructies

Rigging & Lifting

Een uitstekende oplossing voor de installatie van zowel kleine als grote objecten zoals topsides in de offshore industrie.

Rescue

Rig4All heeft een speciaal opgeleid reddingsteam dat voldoet aan de strenge EU-regelgeving en normen voor dit soort interventies.

Neem contact met ons op als u een vraag heeft of een offerte wilt ontvangen!